Prikazujemo 1–12 od 28 rezultata

Show sidebar

BiBi kolekcija slikovnica

33,18 
Bibi kolekcija serijal je slikovnica, koje su ujedno i bojanke, od 12 nastavaka koje su originalne, ručno slikane i crtane, svaka s originalnom pričom i tekstovima te pjesmicom. BiBi kolekcija se nalazi u lijepom i zanimljivom omotu koji je prikladan poklon za svako dijete. BiBi kolekcija sadrži 12 slikovnica: Uz slikovnice možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o Bibiju.
Bar-kod 3859893834141
Uvez: tvrdi
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka
 
Close

BiBi slikovnica – Boje

3,32 
Luna čita knjigu u kojoj nema slika na što joj BiBi pokaže kako izgleda knjiga koju on čita, odnosno slikovnicu. Luna mu pohvali slikovnicu, a najviše razne boje kojima su oslikane slike unutar nje. BiBi ne zna imenovati boje pa mu Luna pomoću raznih primjera, kroz igru i smijeh, pomaže da nauči. Luna i BiBi spjevaju pjesmicu o bojama. Slikovnica Boje je ujedno i bojanka u kojoj djeca mogu iskazati svoju kreativnu stranu i obojiti BiBija i Lunu i njihove dogodovštine. Slikovnica je ručno crtana, bojena i slikana u različitim tehnikama i sve slike i crteži su originalna autorska djela. Tekst slikovnice i tekst pjesmice na zadnjoj korici su originalna autorska djela. PLAVE SNOVE SNIVAŠ OD MRAKA DO ZORE, RIBICAMA DOM JE MODRO PLAVO MORE. Poslušaj pjesmicu iz slikovnice, a možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o BiBiju.
ISBN 978-953-8331-02-2
Bar-kod 3859893834035
Uvez: meki
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka
Close

USB Julija pjeva BiBija

14,60 
Divno prijateljstvo između BiBija i Lune započinje u knjižnici kamo Luna odlazi svaki dan u želji za čitanjem novih knjiga. Kad upozna BiBija Luna shvaća da BiBi ne zna ništa o svijetu te ga na različite načine uči svijetu oko nas. Kada je shvatila da BiBi najbolje uči kroz pjesmice ona mu o svakom njegovom pitanju otpjeva pjesmicu. Tako je Luna stvorila BiBiju svijet opjevan pjesmicama za koje se nadamo da će se svidjeti svakome od vas draga djeco. Julija je udahnula BiBiju njegov glas i otpjevala sve pjesmice kako biste i vi uz BiBija naučili nove pojmove, ponovili ono što znate i uživjeli se u BiBijev svijet znatiželje. Svaka njihova dogodovština ima svoju zasebnu pjesmicu koje su vesele i razigrane, koje te uče novim pojmovima i opisuju. Na CD-u ili USB-u nalazi se 17 originalnih pjesmica o BiBiju i Luni: Prijateljstvo, Boje, Dugine boje, Kotača mala dva, Vozimo se morem i zrakom, Divlje životinje, Domaće životinje, Jesen i zima, Proljeće i ljeto, O strahu, Ne bojim se straha, Dom, Glazba, Knjige, Bajke, Brojevi, Nepotrebne stvari i Prijateljstvo (instrumental). Slušaj BiBija kod kuće, ponesi ga u vrtić ili na rođendan kod prijatelja. Zabavite se, plešite i pjevajte uz BiBija!
Bar-kod 3859893834011
Tip proizvoda: USB stick
Close

BiBi slikovnica – Brojevi

3,32 
Luna broji knjige koje bi htjela posuditi u knjižnici. BiBi je sa zanimanjem gleda. Luna mu objasni da stvari brojimo kako bismo znali koliko nečega ima. Luna zatim kroz razne primjere i pjesmicu uči BiBija brojati do deset što BiBi kroz smijeh savlada. Luna govori BiBiju da je brojanje super jer možeš brojati što god poželiš. Slikovnica Brojevi je ujedno i bojanka u kojoj djeca mogu iskazati svoju kreativnu stranu i obojiti BiBija i Lunu i njihove dogodovštine. Slikovnica je ručno crtana, bojena i slikana u različitim tehnikama i sve slike i crteži su originalna autorska djela. Tekst slikovnice i tekst pjesmice na zadnjoj korici su originalna autorska djela. RUCI AKO JEDNOJ DRUGU PRIDRUŽIŠ, PRSTIJU ĆEŠ DESET TAD IZBROJATI! Poslušaj pjesmicu iz slikovnice, a možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o BiBiju.
ISBN 978-953-8331-01-5
Bar-kod 3859893834042
Uvez: meki
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka
Close

BiBi kolekcija slikovnica + CD BiBi Prijateljstvo

47,78 
Komplet BiBi kolekcija slikovnica i CD BiBi Prijateljstvo.
Close

Šalica BiBi i Luna

5,97 
Šalice s motivima BiBija i BiBija i Lune za svakodnevno ispijanje omiljenog napitka prije vrtića ili škole, nakon treninga ili glazbene škole ili uz čitanje i bojenje slikovnica s BiBijevim i Luninim avanturama. Popij svoje mlijeko, čaj ili omiljeni napitak u društvu BiBija i Lune.
Bar-kod 3859893834165
Tip proizvoda: keramička šalica
Close

Šalica BiBi

5,97 
Šalice s motivima BiBija i BiBija i Lune za svakodnevno ispijanje omiljenog napitka prije vrtića ili škole, nakon treninga ili glazbene škole ili uz čitanje i bojenje slikovnica s BiBijevim i Luninim avanturama. Popij svoje mlijeko, čaj ili omiljeni napitak u društvu BiBija i Lune.
Bar-kod 3859893834158
Tip proizvoda: keramička šalica
Close

BiBi slikovnica – Bajke

3,32 
Luna slučajno prepadne BiBija koji se zadubio u slikovnicu o čudnovatim stvorenjima koja mu djeluju nepoznato i strašno. Luna mu objašnjava da ih se ne treba bojati jer ta stvorenja ne postoje, ali i da nisu sva stvorenja loša, jer iako se BiBi boji zmaja zaboravlja na postojanje vila i mudrih čarobnjaka. BiBiju je lakše. BiBi i Luna spjevaju pjesmicu o čudesnim bićima i vilama iz bajki. Slikovnica Bajke je ujedno i bojanka u kojoj djeca mogu iskazati svoju kreativnu stranu i obojiti BiBija i Lunu i njihove dogodovštine. Slikovnica je ručno crtana, bojena i slikana u različitim tehnikama i sve slike i crteži su originalna autorska djela. Tekst slikovnice i tekst pjesmice na zadnjoj korici su originalna autorska djela. ČAROLIJA PREPUN NJIHOV DIVNI SVIJET, LIKOVI IZ BAJKE NA PUT ZOVU TE. Poslušaj pjesmicu iz slikovnice, a možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o BiBiju.
ISBN 978-953-8331-01-5
Bar-kod 3859893834028
Uvez: meki
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka
Close

BiBi kolekcija slikovnica + BiBi kapa

43,80 
Komplet BiBi kolekcija slikovnica i BiBi kapa.
Close

BiBi kolekcija slikovnica + BiBi majica

45,79 
Komplet BiBi kolekcija slikovnica i majica s motivom BiBija.
Close

BiBi slikovnica – Životinje

3,32 
Luna sjedi u knjižnici i čita knjigu o životinjama. BiBi ju s čuđenjem gleda. Luna lista knjigu i pokazuje BiBiju slike različitih životinja te ga uči o svakoj od njih i o tome da postoje divlje i domaće životinje, ali i o tome da su sve bez daljnjega prekrasne. BiBbi zadivljeno sluša, a na kraju zajedno spjevaju i pjesmicu o životinjama. Slikovnica Životinje je ujedno i bojanka u kojoj djeca mogu iskazati svoju kreativnu stranu i obojiti BiBija i Lunu i njihove dogodovštine. Slikovnica je ručno crtana, bojena i slikana u različitim tehnikama i sve slike i crteži su originalna autorska djela. Tekst slikovnice i tekst pjesmice na zadnjoj korici su originalna autorska djela. REPIĆEM ŠTO MAŠE KAD ČUJE TI GLAS, NJUŠKICOM TE MAZI TVOJ PRIJATELJ PAS! Poslušaj pjesmicu iz slikovnice, a možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o BiBiju.
ISBN 978-953-8331-11-4
Bar-kod 3859893834134
Uvez: meki
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka
Close

BiBi slikovnica – Prijateljstvo

3,32 
Luna svakodnevno odlazi u knjižnicu gdje jednoga dana, na polici između knjiga, uoči lutka BiBija. Oni se upoznaju i Luna shvati da BiBi ne zna što to znači prijatelj. Ona zatim BiBiju kroz šaljive primjere, igru i pjesmicu objašnjava što sve treba raditi kada si nekome prijatelj, i što to znači prijateljstvo. Luna i BiBi spjevaju pjesmicu o prijateljstvu. Slikovnica Prijateljstvo je ujedno i bojanka u kojoj djeca mogu iskazati svoju kreativnu stranu i obojiti BiBija i Lunu i njihove dogodovštine. Slikovnica je ručno crtana, bojena i slikana u različitim tehnikama i sve slike i crteži su originalna autorska djela. Tekst slikovnice i tekst pjesmice na zadnjoj korici su originalna autorska djela. ZAGRLJAJ JE UVIJEK PRIJATELJSTVA ZNAK, ZATO GA NE ŠTEDI JER VOLI GA SVAK! Poslušaj pjesmicu iz slikovnice, a možeš imati i svoj CD ili USB sa svim pjesmicama o BiBiju.
ISBN 978-953-8331-08-4
Bar-kod 3859893834103
Uvez: meki
Tip proizvoda: slikovnica/bojanka